top of page

SIELUNKUVA

Teen sielunkuvia tilaustyönä. Voimaperäisen maalauksen tarkoitus on tuoda saajalleen iloa, voimaa ja valoa. Olen tehnyt sielunkuvia jo vuosia. Minulta on pyydetty niitä muiden tilaustöiden lisäksi hiljaisena sivuprojektina.

 

Kuulin kutsun sielunkuvista todella v. 2023, kun tilauksia alkoi tulla useampi. Innostuneena tutkin asiaa ja ilokseni löysin muitakin taiteilijoita saman tehtävän äärellä. Koen tämän tehtävän voimaannuttavana, energisoivana prosessina niin itselle, kuin asiakkaalle ja siksi halusin avata tämän mahdollisuuden kaikille. 

Se sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

 

Asiakkaan kanssa sovitaan etukäteen teoksen toteuttamisesta ja hinnasta. Hinta muodostuu koosta, valitusta tekniikasta ja mukaan etä- tai livetapaamisesta. Halutessasi kirjoitan oman tulkintani teoksesta.  Ensimmäinen maksuerä veloitetaan tapaamisesta sekä teoksen aloittamisesta. Loppuerä maksetaan teoksen valmistuttua ja asiakkaan vastaanottaessa teoksen .Osamaksusta on mahdollista sopia. 

"Juhla on siellä mihin sen tekee. Tee juhla itseäsi varten. Tee se näkymättömästi itsellesi tai vinhasti toisille. Ole juhlan arvoinen, sillä olet juhlan arvoinen."

-Kaija Juurikkala-

IMG_6943_edited.jpg

HANNE BIRD

bottom of page